Zsebpénzből nem lesz elektromos fűtés

Gyerekkoromban mindig kaptam zsebpénzt, ezért sokáig úgy gondoltam, hogy nincs szükségem diákmunkára, sőt még az egyetem alatt is csak minimális mértékben foglalkoztatott a pénzkeresési lehetőség. De, amikor eljött a nap, hogy úgy gondoltam a zsebpénz már nem elég, nem tudom azokat a használati tárgyakat megvenni már, amikre vágyom, mert a szüleimtől kapott pénz már kevés, akkor elmentem egy iskolaszövetkezethez, ahol munkákat vállaltam, hostesskedés, termékek promóciója még a tanulmányaim mellett is könnyed munkának látszott. Későbbi agyammal már jónak tartom, hogy pénzt kezdtem keresni. Ha másért nem, akkor azért, hogy most már a dolgozó és saját lakással rendelkező énemnek, abból az időből van egy kis megtakarítása már.

Zsebpénz, diákmunka, rendes kereset

Ez az élet rendje, és a pénz mindig jól jön, pláne akkor, amikor az ember a frissen vásárolt lakásába szeretne elektromos fűtést szereltetni, és talált egy remek céget, még akkor is kell a tőke, hogy ha ez a cég remek áron kínálta a fűtésrendszert, beszereléssel együtt.

Amikor megtaláltam ezt az oldalt: https://elektromospadlofutes.info/, nagyon megörültem, mert mindig is egy korszerű, és fenntartható fűtési rendszerről álmodtam, hogy majd egy olyan adja az otthonom melegét. Nagyon részletesen kezdtem tanulmányozni a https://elektromospadlofutes.info/ oldalt, minden információ megtalálható ezen az oldalon az elektromos fűtésről. A szakemberek fél egy méteres lapokat helyeznek a padlóra, melyben fut egy szál ez adja a meleget. Az oldal nagyszerű módon részletesen kifejti azt is, vásárlóbarát módon, hogy az elhelyezése, beüzemelése hogyan is történik a fűtésnek. Mivel két opciót bocsát árajánlatkérésként a leendő vevőiknek, miszerint egy maguk mérik fel a lakásukat, négyzetméterre és bútorok, kád, vagy zuhanytálca elhelyezését illetően, vagy külön költségekkel járva egy felmérő szakember végzi el ezt a munkafolyamatot, ezáltal garantálva, hogy a mérésben hiba nem csúszik. Azért is fontos, hogy pontosak legyenek a méretek, mert ezeket a fűtőszálakat nem lehet sem vágni, sem hajlítani, ezért tényleg fontos a pontosság jelen esetben.

Bíztam -e magamban, hogy a mérésen sikeres -e.

Természetesen nőként elkezdeni lemérni azt, hogy hová, milyen alapterületre, hány négyzetméternyi elektromos fűtést szeretnék, nagy vállalkozás volt, de mindvégig bíztam magamban, hogy ezt a feladatot meg tudom ugrani. És a végére igazam is lett, bár végig, míg meg nem érkeztek a szerelők és el nem kezdett működni a rendszer kis félsz volt bennem, de feleslegesnek bizonyult. 

A méréseim alapján szuper árajánlatot kaptam, amit természetesen el is fogadtam, minthogy nagyon kedvező volt, és biztosíték is érkezik hozzá, miszerint az ára nem növekszik majd a munka előrehaladtával, és majd a végösszeg a munkadíjnak, szállításnak, beszerelésnek sem lesz magasabb, mint amit most elfogadtam. Ebben bízva ténylegesen meg is rendeltem az elektromos fűtésemet, pont abban az időszakban kerestek meg, hogy készen van a gyártás, és jönnének beszerelni, amikor a lakásom felújítása is elért már abba a stádiumba, hogy érkezhet a fűtés. Nagyon kedves és segítőkész felszerelő szakemberek érkeztek, akik a szakértelmükkel mindent elkövettek, hogy gyorsan készen legyenek a fűtés lefektetésével. Szuper csapat, egy nagyszerű cégnél, akik mindent azért követnek el, hogy a vásárlóik és megrendelőik elégedettségét elnyerjék. Velem sem történt ez másképpen, mivel minden nagyszerűen működik, a téli napokban is kiválóan működik ez az újszerű fűtési rendszer, nem okoztam magamnak csalódást, hogy ezt és a forgalmazó céget választottam.