Légy stílusos – járj bőr táskával suliba!

Felelj meg mindenben!

Az iskolai évek jelentős részét képezik fiatalságunknak, és sokszor alakulhat ki verseny diáktársaink között. Nem mindig kifejezetten a tanulásban, hanem bármi egyébben. Öltözet, smink, milyen a járásod, vagy éppen milyen a táskád. A lányok körében elterjedtebb a bőr vagy csak bőrhatású divatos táskák mindennapi használata. Azt azonban sokak esetében elmondhatjuk, hogy nincs ebben semmi egyediség, mind egy kaptafa, mert a divatdarabok sokszor kimerülnek pár hasonló fazonban. Pedig sok mutatós bőr táska kapható már manapság, csak meg kell találni a megfelelő helyet, ahol megveheted.

Nagy a választék

Napjainkban már nem újdonság, ha azt mondom, hogy mindenből kapható millió meg egy változat, ugyanez igaz a bőr táskákra is. Találhatsz egy vagy többszínűt, fényesebb vagy mattabb hatásút, csatosat, cipzárosat, vereteset. Az, hogy milyet választasz, már csak rajtad múlik. Jó hír, hogy ezeket a remek táskákat nem csak lányoknak készítik, bőven akadnak férfias darabok is. Néha nehéz meghozni a döntést, hogy milyen táskát is újítsunk be, mi lenne a fő funkciója. Ha csak buliba kell, akkor elég egy kisebb darab, azonban utazáshoz nem elég, ha egy retiküllel vesszük nyakunkba a világot. Ha pedig suliba megyünk, akkor tényleg fontos, hogy ne csak funkcionális legyen, hanem praktikus, strapabíró és kényelmes is.

Remek ajándék

Éppen unokahúgomnak kerestem szülinapi ajándékot, de még nem volt konkrét elképzelésem. A legfontosabb tényező az volt, hogy hasznos legyen. Mivel gimnazista, egy halom könyvet és füzetet kell naponta cipelnie, ami nagyon meg tudja terhelni a hátát, ráadásul nagyon sok táska nem eléggé strapabíró. Iskolába mindig is a hátizsákot tartottam a megfelelőnek, ezért mindenképp ezen a vonalon akartam elindulni. Azt már tudtam, hogy táskát fog kapni, de még mindig nem tudtam, hogy milyet. Ma már nagyon kényelmes megoldás, ha nem jársz végig több üzletet, nem jársz kirakatnéző körutakra, hanem csak nézelődsz a neten.

Korábban még lázadtam az internetes rendelések, és a webáruházak ellen, de ma már szinte minden nap keresgélek, még akkor is, ha nem vásárolok. Teljesen véletlenül jött velem szembe a Bagbox Webáruház, aminek a neve is árulkodó. Hajtott a kíváncsiság, ezért alaposan szétnéztem, néha kicsit el is kalandoztam a sok termék között. Különböző módon megmunkált bőrcsodák között válogathattam, végül egy csodaszép bőr hátizsákra esett a választásom, és csak remélni tudtam, hogy neki is tetszeni fog.

Szájról-szájra, vállról-vállra

Miután megérkezett a megrendelt bőr táska, nem bírtam kivárni azt a pár napot unokahúgom születésnapjáig. Jobban be voltam zsongva, mint egy kisgyerek, amikor gondosan becsomagolva nyújtottam át neki szánt ajándékomat. A siker nem maradt el, visongva ugrott a nyakamba, egyik kezével engem ölelt, másikkal a táskát szorongatta. Kellett egy kis idő, mire lecsillapodott, ekkor jobban szemügyre vette a bőr táskát, és sorolta, hogy mit hova fog rakni. Már azt is elképzelte, hogy barátnői mennyire irigyek lesznek az új és menő táskájára. Hagytam kicsit álmodozni, de ez sem tartott sokáig. Pár perc elteltével már azon könyörgött, hogy mutassam meg neki, honnan van. Kicsit tartottam ettől, hiszen ha megtudod az ajándékod árát, már nem akkora meglepetés, de megnyugtatott, hogy nem ez fogja érdekelni.

Meg is volt a délutáni programunk, megmutattam neki a Bagbox Webáruházat, és estébe nyúlóan nézegettük a szebbnél szebb táskákat. Már az elkövetkező öt évre elterveztük, hogy milyen táskára fogunk benevezni. Sőt, azt is kitaláltuk, hogy innen rendelünk majd ajándékot a rokonoknak, amikor éppen esedékes lesz, mert a sok bőr táska között mindenkinek találtunk olyat, ami illene hozzájuk. És még sokan mondják, hogy az internet világa haszontalan. Pedig én is így találtam rá a Bagbox oldalára, és tagadhatatlanul happy end lett a történet vége.

Fő az elégedettség

Miután unokahúgom meglátogatott suli után, és megvolt az új táskája első bevetése, boldogan mesélte, hogy mennyire tetszik a többieknek is új szerzeménye. Ritkán látom már-már csicseregve mesélni, most mégis olyan lelkesen mondta, hogy a suliban már mindenki olyan táskát akar, mint amilyen neki van. Afelől megnyugtatott, hogy javasolni fog nekik más fazont, hogy azért mégse legyenek mind egyformák. De tudjuk, milyenek a fiatalok, szeretik egymást utánozni. Bár ha minőségi termékről van szó, én egyáltalán nem bánom. A Bagbox Webáruházának köszönhetően minőségi változást sikerült hoznom egy fiatal lány és barátai életébe.