Első jövedelemből saját lakás vétel?

Ahogy betöltöttem a 16. életévemet elkezdtem dolgozni. Munkakereséshez pedig egy iskolaszövetkezethez mentem be, ezt találta a legbiztosabb és legegyszerűbb módjának, hogy rögvest munkába álljak. Az iskolaszövetkezet kiközvetített promóciós munkákra, illetve gyorséttermekbe dolgozni. Könnyű, ám jövedelmező munkát kerestem, amely mellett elég időm jut a tanulmányaimra, mert az előrejutáshoz fontosnak tartottam, hogy az iskolai előmeneteleim is jól sikerüljenek, így teltek a középiskolás és egyetemista éveim. Amit tudtam, ezen munkák béréből megspóroltam, minden vágyam egy saját lakás volt. Erre tettem félre, persze csak akkor tudtam megvásárolni, amikor már volt rendes, teljes munkaidős jövedelmem, de a diákéveimből származó keresetem nagyon jól jött az alaptőkéhez.
Amikor összegyűlt elegendő kezdőtőkém elkezdtem eladó lakásokat nézni, nagyon bő választék van az interneten. De nekem sikerült egy olyan remek hirdetési oldalt találnom, ahol remekül kezelik az eladó lakások hirdetéseit. Igaz, hogy ingyenes maga a felület, a lakásukat eladásra kínálók ingyen tudják azt meghirdetni, de mégis rendkívül színvonalasan tudja a cég kezelni, azt rengeteg hirdetést, mely az oldalukra érkezik. Nem csoda hát, hogy ott kezdtem kutatni. A hirdetős cég remek oldalt biztosít erre a cél, remek szűrökkel rendelkezi, mellyel be lehet állítani, hogy melyik régióban keresek eladó ingatlant, ezzel is szűkíteni tudom azt a temérdek kínálatot. Egyéb lehetőségek is vannak, hogy gyorsan és pontosan lehessen megtalálni az álom otthont. Ebben is segít az oldal, miszerint árkategóriára is lehetőség van rászűrni, ezáltal csak olyan eladó lakások kerülnek a keresésünkbe, amelyeket meg tudunk fizetni.

Nem csoda ezen remek megoldások a cégtől, mert manapság egy – egy eladó lakás nagyon népszerű. Melyek jó helyen, felkapott kerületben, az agglomeráció területén fekszik, és ha még kedvező ára is van nagyon népszerűek. 
Szuper megoldásnak tartottam azt a honlap üzemeltetőitől, hogy amennyiben- és miért ne, csak fényképpel ellátott lakást szeretnék megnézni a keresési találatokban úgy van erre is lehetőség, kipipálhatom és akkor fényképpel ellátott lakásokat nézhetek. Ez számomra fő szempont volt, hogy lássam azt a felkínált ingatlant, hisz mi alapján dönthetem el, hogy az tetszik, és érdemesnek tartanám megnézni, személyesen felkeresni, és az eladóval beszélni, esetlegesen alkudni. Szóval én csak olyan ingatlanokat néztem ki, amikhez fényképek is mellékelve voltak, de nem elégedtem meg egy képpel, én az összes szobát és alaprajzot is szerettem volna első szűrésem alkalmával megtekinteni.

eladó lakás

Szerencsére a honlapnak van egy olyan alapszabályzata, ezzel is a vásárlók helyzetét szeretnék megkönnyíteni és a vásárlásukat elősegíteni, hogy megadott minőségű és méretű fényképeket lehet csatolni. Rossz minőségű képekkel a vevők nem tudnak mit kezdeni és így az oldal színvonala is esik. Ezt a szabályt nagyon jónak tartom, mindamellett, hogy hasznos is. Nekem nagyon jó volt, előrébb kerültem a fényképek által a választásomban. Az volt a legjobb melléklet, amikor még az eladó az ingatlanról alaprajzot is mellékelt, négyzetméterekkel feltüntetve, így könnyűszerrel el tudtam képzelni milyen is lehet életben a lakás, és mennyire érezném magam jól az adott térben.

Remek ajánlatokkal, eladó lakásokkal találkoztam az oldalon. Jó párat közülük fel is kerestem, míg meghoztam a döntést, hogy melyiket is válasszam.

Remek kis lakásra tettem szert, a lakáshirdetésekkel is foglalkozó honlap segítségével. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert nagyon korrekt, remek információkat tartalmazó, valós adatokkal dolgozó, és valós hirdetéseket tartalmazó honlapról van szó. Nélkülük még mindig keresném a nekem megfelelő, árban és méretben is tökéletes lakást, hogy ők vannak, minden könnyebben ment. A tervezettnél korábban is sikerült megvennem életem első lakását, melyhez nem csak a diákéveimből származó jövedelmem segített hozzá, de ez a remek oldal is. Aki teheti mindenképpen nézzen körül a kínálatukban, mert nagyon is megéri. Remek lehetőségek tárházából mindenki saját kedvére választhat az eladó lakások tárházából, kicsi, közepes lakások, panel vagy téglaépítésű minden megtalálható náluk. Könnyen kezelhető honlapjukkal bárki egyszerűen rákereshet az általa vágyott lakásra, majd ha megtalálta megnézheti a képekeit is róla, mielőtt személyesen felkeresné.