Lánybúcsú az iskolában

Mostanság, lassan már másfél éve, egy iskolán dolgozom, mint oktatásszervező munkatárs. Az elején nehezen indult a kapcsolat szerzés és barátkozás de pár hónap után a fogadott családtagjaim lettek az itt dolgozók.

Ezért nem volt meglepő, hogy Zsófi engem kért fel a lánybúcsújának a megszervezésére. Nagyon megilletődtem, hisz nem vagyok már annyira fiatal, de nagyon jól esett, hogy rám gondolt, igazán megtisztelő érzés volt.

A programokat a többi kollégával és baráttal egy szeptemberi napom ötlöttük ki. Lesz benne vicces feladat kevesébe vicces feladat (bár ez nézőpont kérdése) és komoly feladat is, hisz azért mégis házasodni készül, kell egy picit sírni is.

A klasszikus koccintások sem maradhatnak el. Olyan helyszínt kerestünk ahol az italt és az ételt is tudják állni. Fontos volt még, hogy későbbre legyen jó zenés és táncos program is a buli hangulat kedvéért.

Ezeket mind meg is sikerült oldani, az utolsó tétel a listánkon az egyen póló volt, hiszen nem is lánybúcsú a lánybúcsú egyen póló nélkül. Voltak, akik arra szavaztak, hogy nem feltétlenül kell a lánybúcsúhoz kapcsolódni és voltak, akik szerint meg egyenesen kötelező, hogy mindenki számára egyértelművé tegyük, hogy itt éppen egy lánybúcsú zajlik. Végül a második csoport nyert, elsöprő aranyban voltak többen.

Ezután kerestünk az interneten egy honlapot, egy céget, akik póló nyomtatással foglalkoznak. Mindjárt meg is találtok a lolmarkt.hu/noi-polo/leanybucsu-polo linkjét, ami tökéletes választásnak tűnt. Az oldalon egyébként más témájú pólókkal is foglalkoznak, például filmes vagy vicces témákkal remek ötletek akár szülinapra is. Még az is elképzelhető, hogy a vőlegény legénybúcsús egyen pólói is innen lesznek.

Egy százszázalékos igen szavazás után rá is bólintottunk, hogy innen szerezzük be a lánybúcsús pólónkat. Már csak a szöveget, színt, méretet és mintát kellett kiválasztani. Tizenhat fajta póló közül tudunk választani, ha az egyedi póló tervezési lehetőséget nem vesszük ebbe bele. Többféle színből dönthetünk, hogy melyik tetszene nekünk legjobban. A méretet szintén meg tudjuk határozni. Ezek mind benne vannak az árban ami vetekszik egy teljesen egyszerű pólóéval.

Ha valaki a pólók anyaga miatt a aggódna, ne tegye prémium minőségű és magas pamuttartalmú anyagból készülnek. Semmilyen bonyolult mosási eljárást nem igényelnek. A gyártó egyetlen kérése, hogy kifordítva és 30 fokon mossuk.

Most már csak dőlőre kellett jutnunk melyik mintát válasszuk. Én a Magyar népmeséket idéző “vége” feliratos pólóra szavaztam. Végül mindenkit sikerült meggyőznünk arról, hogy ez lesz a legviccesebb választás.

Pár napja rendeltük, ma fog megérkezni és már nagyon izgatottak vagyunk hogy a hétvégén fel is vehetjük. A lolmarkt.hu/noi-polo/leanybucsu-polo-t biztos fogom ajánlani az unokahúgom lánybúcsújára is.