Ha nincs a hp szerviz, nincsen nyári diákmelóm sem

Nagyon szeretem a hp gépemet, de diáktársaimmal ellentétben én nem csak játékra és social mediara használom. Minden nyáron ezen dolgozom. Egy központi adatbázisra feltöltött feladatokat javítok ki. Teljesítménybérben dolgozom, ezért nagyon fontos, hogy a laptopom a lehető legjobban működjön abban az egy hónapban, amikor a munka tart. Ahhoz, hogy ez így legyen, minden évben a munka megkezdése előtti hónapban felkeresem a hp szerviz dolgozóit.

Már évek oda hozzájuk viszem a gépemet egy alapos átvilágításra és karbantartásra. Még az első munka megkezdése előtt kerestem egy olyan szervizt, ahol megfelelő profizmussal rendelkeznek a dolgozók és szívesen foglalkoznak a rájuk bízott laptopokkal. Alaposan kivizsgálják a gépemet és a legapróbb hibát is javítják. Amik egyébként mindig akadnak, hiszen folyamatosan használjuk ezeket a gépeket, és lássuk be egyszeri felhasználóként sokszor elég súlyosan tudunk nekik ártani. Úgy hiszem, hogy nem kell két évente új laptopot vásárolnunk, ha vigyázunk arra, amelyik már megvan. Számomra nagyon fontos a laptopom és ezt a PcMentor dolgozói is megértik. Segítenek nekem abban, hogy az általam okozott csorbák ne jelentsenek komoly veszélyt a gépemre nézve.

Én csak úgy mondom, hogy viszem wellnessezni a gépem, mert egyszerűen mindig sokkal “jobb formában van” amikor onnan elhozom. Biztos vagyok benne, hogy ez a hp szerviz nagyon sokat játszott közre abba, hogy a laptopom már ilyen régóta ilyen jól működik. Ráadásul a munkájukra egy év garanciát adnak, tehát, ha az évi rendes vizsgálat közben történne valami, amit olyasmi hiba okozott, amivel ők foglalkoztak, akkor ingyen megjavítanák nekem. De eddig erre még sohasem volt szükség.

Ha te is azt szeretnéd, hogy a laptopod még sokáig az örömödre és ne a bosszúságodra szolgáljon, akkor mindenképpen keresd fel őket, Pesten és Budán is megtalálhatod a boltjaikat. Hidd el nekem: érdemes!